Головна

 
Середа, 24.04.2024, 08:47



Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна
Увага! Діє урядова телефона «гаряча» лінія 0-800-507-309 „Гарячя лінія” з питань Пенсійної реформи 0-800-500-392 та в м.Шахтарську - 095-200-40-44!
Меню сайту

Наше опитування
Подобається Вам наш портал?
Всього відповідей: 30

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Курсы наличного обмена на сегодня
Головна » 2013 » Лютий » 15 » Звернення Огранізаційного кометету з нагоди Дня Соціальної справедливості!
10:39
Звернення Огранізаційного кометету з нагоди Дня Соціальної справедливості!

Шановні друзі!

Відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН, починаючи з 2009 року 20 лютого щорічно відзначається Всесвітній день соціальної справедливості. В Україні День соціальної справедливості офіційно відзначається з 2012 р.

За задумом Організації Об’єднаних Націй, у цей день у країнах-членах ООН на національному рівні мають відбутися конкретні заходи, спрямовані на обговорення та вирішення проблем, пов’язаних із забезпеченням соціальної справедливості.

Однією з ознак соціально справедливого суспільства є гарантія того, що люди, які в силу різних причин перебувають у скрутних життєвих обставинах чи потребують соціального захисту, мають можливість отримати належну підтримку.

Сьогодні на забезпечення добробуту громадян спрямована соціальна політика держави. Створена і діє мережа соціальних установ, удосконалюються форми надання соціальних послуг. 

У цьому процесі є як позитивні зрушення, так і значні проблеми. Тому в сучасних економічних умовах надзвичайно актуальним стає питання об’єднання зусиль державної влади, політичних сил, інститутів громадянського суспільства, благодійних організацій і фондів для забезпечення соціальної справедливості. 

Готовність прийти на допомогу співвітчизникам є характерною рисою українського народу. В Україні протягом багатьох століть стверджувалися традиції благодійництва та меценатства, які стали важливим чинником соціального, культурного розвитку.

Від імені Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2013 році заходів з нагоди Дня соціальної справедливості звертаємось до усіх благодійних і громадських організацій, фондів щодо проведення акцій в контексті Дня соціальної справедливості. 

Заходи, спрямовані на допомогу особам, які найбільше її потребують, підтримку обдарованої молоді, допомогу малозабезпеченим талановитим дітям, матеріальну допомогу дитячим будинкам, інтернатам тощо – все це буде неоціненним внеском у побудову в Україні соціально справедливого суспільства.

Давайте разом зробимо нашу країну кращою! Сподіваюсь на ваше розуміння і підтримку


Огранізаційний комітет!

Переглядів: 933 | Додав: trud | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
СТРІЧКА НОВИН

ВАЖЛИВО

Образец искового заявления по вопросу выплаты задолженности по заработной плате

Регіональна угода на 2011-2012р.

Решение исполкома  Шахтерского городского совета от 20.04.2011г. №175 «Об организации исполнения Регионального соглашения  в г.Шахтерске» и план график исполнения Регионального соглашения



Праздники сегодня
Увага! Інформація, розташована на даному сайті, призначена виключно для приватного використання в освітніх цілях і не може бути
завантажена/перенесена на інший комп'ютер. Ні власник сайту, ні хостинг-провайдер, ні будь-які інші фізичні або юридичні особи не
можуть нести жоден відповідальності за будь-яке використання матеріалів даного сайту. Зайшовши на сайт, Ви, як користувач, тим самим
підтверджуєте повну і беззастережну згоду зі всіма умовами використання.
Copyright MyCorp © 2024