Головна

 
Четвер, 28.03.2024, 22:00



Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна
Увага! Діє урядова телефона «гаряча» лінія 0-800-507-309 „Гарячя лінія” з питань Пенсійної реформи 0-800-500-392 та в м.Шахтарську - 095-200-40-44!
Меню сайту

Наше опитування
Подобається Вам наш портал?
Всього відповідей: 30

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Курсы наличного обмена на сегодня
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Створено Організаційний комітет з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні
11:01
Створено Організаційний комітет з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні
За ініціативи Міжнародної організації праці 28 квітня понад 100 країн світу відзначають Всесвітній День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 р. він відзначається щорічно і в нашій державі.

Девізом 2013 року за рекомендацією МОП обрано «Запобігання професійним захворюванням».

З метою організації та проведення Дня охорони праці в Україні затверджено склад Організаційного комітету. На його засіданні, що відбулося 20 березня, розглянуто проекти плану заходів та звернення оргкомітету до центральних та місцевих органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій.


Метою заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання, громадських організацій до проблеми збереження життя і здоров'я працівників та формування культури охорони праці в Україні.

У рамках заходів, запланованих Організаційним комітетом, проводитимуться тематичні колегії та зустрічі з трудовими колективами на тему: «Нешкідливі та безпечні умови праці - запорука здоров'я працівників», відкриті уроки для школярів та студентів навчальних закладів. Заплановано проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий слоган з охорони праці» серед студентів навчальних закладів , а також на регіональному рівні - конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Планується проведення оглядів - конкурсів з визначення кращого підприємства 2012р., а власне на підприємствах - конкурсів на краще робоче місце, виробничу бригаду, дільницю тощо. Кульмінацією стане нагородження кращих працівників та підприємств у сфері охорони праці на державному, галузевому, регіональному рівнях з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Планується всебічне висвітлення у засобах масової інформації заходів, що заплановані, та загальних питань щодо реалізації державної політики в галузі охорони праці.

За результатами засідання, члени Оргкомітету вирішили прийняти за основу проекти звернення та плану заходів, внести до них зміни та доповнення та направити лист до Кабінету Міністрів України щодо отримання доручення для відзначення на державному рівні Дня охорони праці в Україні у 2013 році.

Держгірпромнагляд

Переглядів: 1156 | Додав: trud | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
СТРІЧКА НОВИН

ВАЖЛИВО

Образец искового заявления по вопросу выплаты задолженности по заработной плате

Регіональна угода на 2011-2012р.

Решение исполкома  Шахтерского городского совета от 20.04.2011г. №175 «Об организации исполнения Регионального соглашения  в г.Шахтерске» и план график исполнения Регионального соглашения



Праздники сегодня
Увага! Інформація, розташована на даному сайті, призначена виключно для приватного використання в освітніх цілях і не може бути
завантажена/перенесена на інший комп'ютер. Ні власник сайту, ні хостинг-провайдер, ні будь-які інші фізичні або юридичні особи не
можуть нести жоден відповідальності за будь-яке використання матеріалів даного сайту. Зайшовши на сайт, Ви, як користувач, тим самим
підтверджуєте повну і беззастережну згоду зі всіма умовами використання.
Copyright MyCorp © 2024